Leren portemonnee in Nijmegen

Uw nieuwe leren portemonnee koopt u uiteraard bij André Ruijs Lederwaren in Nijmegen. We zijn een specialist in lederwaren en we hebben al meer dan 50 jaar ervaring. Zowel in onze winkel in Nijmegen als online hebben wij een uitgebreide collectie. U vindt bij ons ongetwijfeld de leren portemonnee die u zoekt.

Een leren portemonnee van topkwaliteit

Een leren portemonnee is duurzaam en kwalitatief uitstekend. Leer wordt door het gebruik steeds mooier en persoonlijker. Wij verkopen te Nijmegen mooie leren portemonnees van het topmerk Secrid. We hebben steeds minder contant geld bij ons maar meer pasjes waardoor de inhoud van een portemonnee erg waardevol is. Secrid springt hierop in door een kleiner soort maar absoluut veilige leren portemonnee aan te bieden. Kies bijvoorbeeld voor de Secrid miniwallet een kleine, stijlvolle en uiterst praktische portemonnee zoekt. Daarnaast bieden wij ook de Slimwallet en de Twinwallet van dit merk aan. Bij elk model vindt u een omschrijving van het formaat en de leersoort. Uiteraard is elk model in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat u er altijd eentje vindt die perfect bij u past.

Voor meer informatie

Ook als u online koopt, kunt u natuurlijk altijd met ons contact opnemen voor een deskundig advies. Belt u ons daarvoor op telefoonnummer 024 - 3240102. We helpen u graag bij al uw vragen.

  

Bekijk onze leren portemonnees

   

Interessante pagina's

Leren rugtassen | Leren tas online kopen | Katana leren werktas