Boodschappentrolley kopen in Nijmegen

Bij André Ruijs Lederwaren in Nijmegen vindt u een ruim assortiment als u een boodschappentrolley wilt kopen en bestelt u ook makkelijk online. Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in tassen en klein lederwaren. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze mooie winkel.

Een praktische boodschappentrolley kopen te Nijmegen

Een boodschappentrolley is enorm handig want zo loopt u nooit meer met te zware boodschappentassen de winkel uit. Boodschappen trolleys zijn terecht ook weer helemaal in want alle boodschappen of andere aankopen kunt u zonder moeite opbergen. Bij ons kunt u een boodschappentrolley kopen van het kwalitatief uitstekende merk Reisenthel.  U zult lang plezier hebben van deze aankoop en er vele inkopen mee kunnen doen zonder dat u hoeft te sjouwen.  Bij elk model staan in de webshop de specificaties omschreven zodat u precies kunt zien wat u koopt. U kunt natuurlijk ook in onze winkel langskomen en de modellen zelf bekijken en uittesten.  Uiteraard bent u bij ons ook voor bijvoorbeeld damestassen of werktassen aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie. 

Belt u ons voor meer informatie

Wilt u een boodschappentrolley kopen maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers op telefoonnummer 024 - 3240102. We helpen u graag met het vinden van de juiste boodschappentrolley.

  

Bekijk onze heren booschappentrolley's

   

Interessante pagina's

Castelijn en beerens tas | Dakine reistas eq50.html | Dames tas kopen