Castelijn en Beerens tas te Nijmegen

Bij het Nederlandse merk Castelijn en Beerens bent u aan het juiste adres voor een prachtige leren tas. Bij André Ruijs Lederwaren in Nijmegen hebben we een ruime collectie tassen van dit merk en kunt u een Castelijn en Beerens tas online kopen. We zijn een specialist in lederwaren en we hebben al meer dan 50 jaar ervaring. U kunt bij ons online en in de winkel kopen, ons deskundig personeel geeft u graag een persoonlijk advies.

Een prachtige en veelzijdige Castelijns en Beerens tas online kopen bij ons in Nijmegen

Castelijn en Beerens tassen zijn gemaakt van hoogwaardige leersoorten en hebben altijd een prachtig design. Door de hoge kwaliteit zult u jarenlang plezier beleven van uw aankoop. We verkopen een ruime collectie van deze tassen in zowel dames- als herenmodellen. Kies bijvoorbeeld voor een Castelijn en Beerens tas voor uw werk, u kunt hiermee uw laptop en documenten veilig vervoeren. Ook verkopen we van dit merk mooie leren rugtassen in diverse kleuren zodat u altijd uw handen vrij heeft. Bovendien kunnen heren ook prima bij dit merk terecht voor een tas voor naar het werk. U ziet het: een Castelijn en Beerens tas is er voor iedereen voor elke gelegenheid!

Shop gemakkelijk online

Wil u graag een kwalitatief uitstekende en representatieve tas waarin u uw laptop makkelijk bij u kunt houden? Koop dan uw Castelijn & Beerens tas in onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Belt u ons dan op telefoonnummer 024 - 3240102. Ons deskundige personeel staat u graag persoonlijk te woord. 

  

Bekijk onze Castelijn en Beerens tassen

   

Interessante pagina's

Dakine reistas eq50.html | Dames tas kopen | Heren portemonnee