Een sleuteltasje van leer uit Nijmegen

Kom naar André Ruijs Lederwaren in Nijmegen voor een uitgebreid assortiment tassen en kleinlederwaren zoals een sleuteltasje van leer. We zijn een specialist in lederwaren en we hebben al meer dan 50 jaar ervaring. Zowel in onze winkel in Nijmegen als in onze webshop hebben wij een uitgebreide collectie waaronder een sleuteltasje dat u online kunt bestellen. Neem snel een kijkje in ze winkel of webshop.

Een praktisch sleuteltasje van leer online bestellen bij onze winkel in Nijmegen

Een sleuteltasje is een handig product om uw sleutels op te bergen. Het scheelt u een hoop gezoek in uw tas! Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen in diverse leersoorten en kleuren. Met een sleuteltasje van leer zullen uw sleutels nooit meer andere spullen beschadigen en bovendien raakt u uw sleutels veel minder snel kwijt. Omdat wij gespecialiseerd zijn in lederwaren, kunt bij ons uiteraard ook prima terecht voor allerlei mooie tassen zoals werktassen of reistassen. We verkopen enkel producten van topmerken zodat u er erop kunt rekenen dat u lang plezier hebt van uw aankoop. In onze webshop kunt u gemakkelijk en veilig afrekenen met iDeal en we bieden een snelle levering.

Voor een persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een sleuteltasje van leer of een bijvoorbeeld een mooie portemonnee maar wilt u graag eerst wat meer advies of informatie? Belt u ons dan op 024 - 3240102. Ons deskundige personeel beantwoordt graag al uw vragen.

  

Bekijk onze heren portemonnees

   

Interessante pagina's

Boodschappentrolley kopen | Castelijn en beerens tas | Dakine reistas