Secrid miniwallet in Nijmegen kopen

De Secrid miniwallet is een compacte portemonnee waarin u veilig uw pasjes en contant geld kunt bewaren. Het is een stijlvolle en uiterst praktische portemonnee die weinig ruimte inneemt. Ideaal dus als u veel onderweg bent. U kunt bij André Ruijs Lederwaren eenvoudig een Secrid mini wallet online kopen maar u bent natuurlijk ook welkom in winkel in Nijmegen. We geven u graag een persoonlijk advies.

Koop bij ons een Secrid miniwallet in Nijmegen

Secrid portemonnees zien er niet alleen trendy uit maar zijn bovenal ontwikkeld vanuit de gedachte van veiligheid en gebruikersgemak. In de leren case zit een speciaal mechanisme waarmee u uw pasjes naar boven kunt laten komen. Doordat deze op verschillende niveaus omhoog komen, kunt u heel gemakkelijk direct de juiste pas uit uw Secrid portemonnee pakken. Wij zijn een specialist in lederwaren; bij ons vindt u dus zowel online als in de winkel een uitgebreide collectie als u een Secrid miniwallet zoekt. Daarnaast bieden wij ook de Secrid slimwallet aan. De specificaties zijn hetzelfde als van de Miniwallet, alleen beschikt de Secrid slimwallet niet over de drukker. Daardoor is de Secrid slimwallet iets platter. Beide modellen zijn verkrijgbaar in diverse leersoorten en kleuren. Neem gauw een kijkje in onze webshop als u een Secrid miniwallet of Secrid slimwallet wilt kopen. Of kom naar onze winkel om uw aankoop gelijk te kunnen zien en uitproberen.

De Secrid Twinwallet

Naast de Secrid miniwallet en de Secrid slimwallet, kunt u bij ons ook de Twinwallet van dit merk kopen. De Twinwallet die u bij ons online kunt kopen is van dezelfde afmeting als de Secrid miniwallet, maar biedt ruimte voor 12 betaalpassen. Ook de Twinwallet is verkrijgbaar in diverse leersoorten en kleuren. U vindt er dus altijd een die bij u past! In de webshop kunt u rustig kijken welke uitvoering u het mooiste vindt of laat u onze winkel persoonlijk adviseren door ons deskundig personeel. We nemen graag de tijd voor u zodat u de juiste aankoop doet als u een Secrid miniwallet, Secrid slimwallet of Twinwallet online wilt kopen.

Koop online of in de winkel

In onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel uw Secrid mini wallet kopen. U kunt betalen met iDeal en binnen Nederland is de bezorging gratis. We bieden u een snelle levering. Wilt u graag eerst meer informatie of een deskundig advies voordat u uw aankoop doet? Belt u ons dan op 024 - 3240102 en we helpen u graag. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel. Tot ziens bij André Ruijs Lederwaren!

  

Bekijk onze Secrid miniwallet's

   

Interessante pagina's

Sleuteltasje leer | Boodschappentrolley kopen | Castelijn en beerens tas