Dames tas kopen in Nijmegen

Bij André Ruijs Lederwaren te Nijmegen bent u aan het juiste adres als u een mooie dames tas wilt kopen. Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. In onze winkel en op onze webshop vindt u een breed assortiment aan lederwaren. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in tassen en klein lederwaren. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze mooie winkel.

Snel en makkelijk een dames tas kopen uit Nijmegen

In onze winkel en in onze webshop vindt u een grote collectie aan damestassen. Gaat u binnenkort op reis of zoekt u een fijne tas voor uw werk of voor dagelijks gebruik? Bij ons kunt u voor iedere gelegenheid een bijpassende dames tas kopen. We hebben een ruime collectie van bijvoorbeeld shoppers, schoudertassen en rugtassen. U kunt bij ons dus altijd goed slagen als u een dames tas wilt kopen. We geven u graag een persoonlijk advies tijdens uw aankoop, ons deskundige personeel staat voor u klaar.

Heeft u nog vragen?

Ook als u bij ons online een dames tas wilt kopen, geven we u graag advies of meer informatie als u dat wenst. Neemt u daarvoor contact met ons op via 024 - 3240102. We helpen u graag verder.

Bekijk onze dames tassen

   

Interessante pagina's

Heren portemonnee | Leren portemonnee | Leren rugtassen